Ет сапасына қойылатын талаптар

Курс авторы

Тағамдық және өсімдік майлары,Сипаттамасы, алу технологиясы

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Жүзім өңдеудін жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы
Тамақ өнімдерінің негізгі құрамдық заттары және олардың адам тамақтануындағы маңызы

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Шырынды өсімдік шикізаты

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Уыт, уытты және ферментті препараттар Уыт өндірісі

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Қамыр қопсытқыштары Наубайханалық ашытқылар

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Қантқызылша өндірісі. Қантты өңдіру технологиясы

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Крахмал және крахмалөнімдері. Крахмал, сірне және глюкоза өндірісі

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Кептірілген картоп және көкөністер

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдері

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Жеміс және жидек шикізаты

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Тағамдық органикалық қышқылдар өндірісі. Дәмдеуіштер, бояғыш заттар

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Желімтекті зат

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы

Дәстүрлі емес шикізат түрлері

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - Maliktaevna.jpg
Курс авторы