Ет сапасына қойылатын талаптар
Тағамдық және өсімдік майлары,Сипаттамасы, алу технологиясы
Жүзім өңдеудін жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу
Тамақ өнімдерінің негізгі құрамдық заттары және олардың адам тамақтануындағы маңызы
Шырынды өсімдік шикізаты
Уыт, уытты және ферментті препараттар Уыт өндірісі
Қамыр қопсытқыштары Наубайханалық ашытқылар
Қантқызылша өндірісі. Қантты өңдіру технологиясы
Крахмал және крахмалөнімдері. Крахмал, сірне және глюкоза өндірісі
Кептірілген картоп және көкөністер
Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдері
Жеміс және жидек шикізаты
Тағамдық органикалық қышқылдар өндірісі. Дәмдеуіштер, бояғыш заттар
Желімтекті зат
Дәстүрлі емес шикізат түрлері